Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Nana wejdz tylko na chwile na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Niewidzialna ja tu jestem na forum od 7 tygodnia ciąży a teraz jestem już w 38 i powiem ci że NANA doszła długo po mnie i mamuśki przed nią się nie kłóciły i mi również dużo pomogły i mnie wspierały wcześniej i teraz gdy mam problemy i nie czuję się zaszczuta ale teraz to wygląda tak że wszystkie (nawet te w ciąży są beee a nana jest cacy) ale ja to mam w nosie.

Nie będę się kłóciła o pierdoły głupie komentarze ignoruję i mam zamiar pomagać i doradzać tak jak i mi dziewczyny pomagały i doradzały...

jeżeli jakaś spyta chętnie jej doradzę tak jak każda z nas i nie będę milczeć bo to forum jest też moje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
No wreszcie cos rozsadnego od chociaz jednej mamusi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A czemu byl wczesniej niby spokoj?Bo mamuski pozwalaly sobie na bezkarne zachowanie daris w stosunku do nich Nie pamietacie jak Ewelina napisala,ze sie kiedys zmyla z tego forum bo ja daris wysmiala i jej cos tam dogryzala?Dlatego odeszla po cichu z tego forum mimo,ze byla jedna z pierwszych mam na tym forum i jakby miala takie podejscie jak ja to juz dawno bylaby tu jadka jeszcze przed moja klotnia z daris a mnie by sie potem nie czepiala bo by jej ktos wczesniej utarl nosa Nie zaluje tamtej klotni bo dzieki Niej daris sie odczepila a tak to by byla bezkarna i by nadal sobie za duzo pozwalalaGdybym byla jak Ewelina i dla swietego spokoju bym sie zmyla to bylaby inna z czasem mamuska,ktorej tez by sie dostalo Kto wie czy ktorejs z mam nie pomoglam stawiajac sie daris Tyle na ten temat I nie pozwole sobie by mi ktos tu ublizal tylko dlatego,ze mialam swoje wlasne zdanie i chec skomentowania artykulu,ktorego link wkleila aguss po tym jak Nas o to wszystkie prosila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
OOOO tego nie wiedzialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Tak zazarcie wypisujecie,ze kazdy tu moze pisac co chce i miec wlasne zdanie a wysmiewacie sie z tego kto je tu przedstawia Daris nieladnie oj nieladnie Idac po nitce do klebka widze,ze to daris jest powodem tego co tu sie do dzis dzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Niewidzialna, napisalas pare dni temu, ze jestes tu nowa, zadajesz jakies glupie pytanie a za chwile masz duzo do powiedzenia na temat tej sprawy, duzo wiesz jak na nowa, np ze Nana codziennie pisala do Tuptusiowatej ciekawe, bardzo... profil zarejestrowany od 19 marca...wiesz jak bym byla nowa i wczesniej bym sie nie udzielala to mialabym w nosie co tu sie dzieje...
Pisze to, bo chce w koncu zakonczyc ten chory temat,a kazda z nas wie co jest piec wiec po co te glupie pisanie??!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Wiec po co sie udzielasz co?Chcesz miec spokoj to sie nie wcinaj skoro ciebie to nie dotyczy bezposrednio bo nigdy tu nie zapanuje spokojKolejna co ma swoje zlote zdanie a nie jest w to bezposrednio zaangazowana
Tuptusiowata ja tez sporo o tobie wiem od nany a niewidzialana34 tez pewnie wie o niej duzo bo jak pisala droga Madziu Nana jej o wszystkim napisala-czytac nie umiesz kobieto ze zrozumieniem?Z drugiej strony to dziwne ze Tuptusiowata najmniej jest zwiazana z tym syfem a najwiecej sie tu udziela,krytykuje,wymadrza sie i nawet nowe mamuski nastawia przeciwko nanieJakby to nana jej byla cos winnaPrzeszla na strone was mamusiek i sie cwana udziela jak nikt mimo ze jej to sie nie tyczy wogole Moze ma parcie na forumowa slawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
madzia_02 napisał:
Niewidzialna, napisalas pare dni temu, ze jestes tu nowa, zadajesz jakies glupie pytanie !

Dobrze wiedziec,ze pytania i problemy nowych mam sa glupie Az strach teraz zadawac pytania bo skad wiedziec maja nowe mamuski ktore pytania wg.was sa madre???No poprostu rewelacja Madzia,rewelacja Tos sie popisala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok